Cégünk specialitása bútor- és autókárpitok, matracok, szőnyegek tisztítása kiszállással partnereink otthonában, irodákban, szállodákban.

A fentiek semleges kémhatású, allergénmentes szerrel történő tisztítása mellett ágybetétetek, babakocsik, babahordozók, egyéb textíliák folt-, penész-, és baktérium-mentesítését, tisztítását is elvégezzük.

Eredményességünket szakértelmünk és tapasztalatunk mellett a jelenleg elérhető legjobb és leghatékonyabb kárpittisztítási technológia garantálja

Kárpittisztító gépeink a horozható kategóriában – világszinten is- a legkorszerűbbek és leghatékonyabbak.

Munkatársaink folyamatosan bővülő szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Képzéseken, nemzetközi szakkiállításokon és bemutatókon vesznek részt. Szoros kapcsolatban vagyunk a technikai és szakmai hátteret biztosító külföldi partnereinkkel.

Kizárólag az adott tisztításhoz alkalmas kipróbált, legjobb minőségű és legjobb eredményt nyújtó még is biztonságos szereket használjuk.

Cégünk az elvégzett munkára 48 órás elégedettségi garanciát vállal. Felelősségbiztosítással is rendelkezünk, így megrendelőinknek nem kell aggódniuk az esetleges károk vagy ebből eredő hátrányok miatt.

Budapesten és Pest megyén kívül is vállaljuk az igényelt tisztítási munkát.

Munkánkat rövid vállalási határidővel, precízen, megrendelőink legnagyobb elégedettsége mellett végezzük el.

Szőnyegeik, bútoraik, gépkocsijuk vagy egyéb tárgyaik tisztítása során hatékony technológiánk biztosítja a tisztított felületek gyors száradását. Így pár órán belül minden újra igénybe vehető.

Hogyan is működik?

rólunk kép 1

Egyedülálló, ipari felhasználásra gyártott nagyteljesítményű tisztítógépünk – amennyiben szükséges és az anyag fajtája lehetővé teszi - 70°C hőmérsékletre melegíti a vizet. Az ehhez adagolt allergénmentes (Woolsafe minősítéssel rendelkező, így gyapjú esetén is használható) keveréket nagy nyomással az anyagba juttatja, majd ugyanilyen erővel vissza is szívja. Így átmossa az anyagot, kárpitot, matracot, szőnyeget.

Az eljárás során a korábban használt és ott megragadt vegyszerek is eltávolításra kerülnek. A mélyebben található egyéb szennyeződést (állati szőr, zsír, olaj, stb.) is kitisztítjuk. Ezért többet nyújt Önnek ez az eljárás a közismert technológiáknál.

A megtisztított felületek teljes száradási ideje vastagságtól és anyagfajtától függően sokkal rövidebb a megszokottnál, professzionális gépünk a nedvesség döntő hányadát el is távolítja az anyagból.