Autókárpit tisztítás

Autóülés, szőnyeg, kárpit kitisztítása folt-, szag- és atkamentesítése az Ön otthonában.

A gépjárművek kárpitja nem csak akkor szennyezett, amikor mi annak látjuk. A levegőben lebegő mikron nagyságú porszemcsék leszállnak és megülepednek még a rendszeresen takarított ülésekben is, mivel a kárpitok anyaga úgy viselkedik, mint egy szűrő. A foltosodás ezután bekövetkezhet egy tiszta pohár víztől vagy esős napon, a ki-beszállás alkalmával az ülésekre cseppenő esővíztől is. Ráadásul, hasonlóan bármilyen más kárpithoz ebben is megtelepszenek az atkák, gombák, egyéb élősködők, amelyekkel össze vagyunk zárva. Ezek a szellőztető berendezés által felkavart levegővel a légző rendszerünkbe is bejuthatnak.

Kérjen most ajánlatot!

​ Miért gondoljuk, hogy mi az Ön számára az ismert technológiáknál olcsóbb, gyorsabb, kényelmesebb megoldást kínálunk az autókárpitok tisztítására?

  • A gépkocsi kárpit házilag történő tisztítása hosszadalmas, költséges és a remélt végeredmény gyakran elmarad.
  • Az autómosók zömében végzett belső kárpittisztítás során az üléseket kiszerelik, teljesen átmossák nagynyomású berendezéssel, majd legalább egy napos száradás következik.
  • Mi a járművek üléseinek, kárpitjainak, szőnyegeinek tisztítását allergizáló vegyi anyagoktól mentes, biológiailag lebomló tisztítószerekkel és professzionális, nagy teljesítményű géppel végezzük el.
  •  A kárpit mélyéről is eltávolítjuk a szennyeződést, port, atkát, baktériumot, vírust.
  • Technológiánknak köszönhetően a frissen kitisztított autókárpit (21-26°C hőmérsékleten) nagyon rövid idő alatt megszárad és a takarítási folyamat végére a jármű használható.
  • A kárpitot nem áztatjuk el így nem teszünk kárt sem az anyagban sem az elektronikában.
  • Az általunk használt allergénmentes tisztítószereinkkel az ételfoltokat, zsíros, festékes szennyeződéseket, rúzsfoltot, rágógumit, stb. is maradéktalanul el tudjuk távolítani a nehezen hozzáférhető helyekről is.
  • Az autókárpit tisztítási munkát a megrendelőnk által kért helyszínen végezzük el, ami lehet udvar, a ház előtti parkoló, egy kocsibeálló, vagy mélygarázs.
  • A kárpittisztítást már probiotikus tisztítószerrel is megrendelheti. Lásd itt

A gépkocsi kárpittisztításhoz vízre és a berendezésünk működtetéséhez szükséges áramvételi lehetőségre van szükség, illetve esős napon fedett helységre.

Gépgalériánkban és facebook oldalunkon látható, hogy sikeresen tisztítjuk az olyan foltokat, mint a gyermek ülőhelyén keletkezett ételfoltok, fejtámla, könyöklő kifényesedése, vagy a házi kedvenc szállítása közben keletkezett foltok.

Az autókárpit tisztítás várható időtartama:

  • 1 csomag (ülések, ajtók): kb. 1-1,5 óra

Várható száradási idő normál hőmérsékleten (kb. 21°C) és megfelelő szellőzés mellett kb. 4-6 óra. (egy kellemes nyári napon a vezetőülés tisztításával kezdve, mire a munka végére érünk a vezetőülés száraz)

Fontos!
A gépkocsi kárpittisztítását 15°C hőmérséklet alatt és esős időben - amennyiben nem áll rendelkezésre fűtött garázs vagy mélygarázs - nem javasoljuk, amivel a gépkocsi megfelelő száradása így nem biztosított.


Kérjen most ajánlatot!

Autokárpit

Munkadíj
1. „csomag”- ülések, fejtámlák és ajtók kárpitozott felülete 25 000 Ft-tól
2. „csomag”:„1 csomag” + padlószőnyeg + csomagtartó + kalaptartó 40 000 Ft-tól
3. „csomag”:„1 + 2 csomag” + műanyagfelületek, műszerfal ápolás 55 000 Ft-tól
Mennyezeti kárpit tisztítása (a megrendelő kérésére és felelősségére előzetes felmérés és egyedi árajánlat alapján)egyedi ajánlat
Bőrápolás, kisbusz, busz, repülőgép, hajó, stb...egyedi ajánlat
Autós gyermekülés tisztítása 8 000 Ft-tól
Kiszállási díj ​
Budapest területén 25 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes
Budapest városhatárán kívül, oda-vissza út (a megrendelési nagyság függvényében változhat, így azt az árajánlatban határozzuk meg)
Parkolási övezetekben a parkolásért nem számítunk fel külön díjat.
Áraink bruttó árak és Forintban értendőek.
Minimális rendelési érték: 25 000 Ft bruttó