Vízkár utáni helyreállítás

Autóülés, szőnyeg, kárpit kitisztítása folt- és atkamentesítése az Ön otthonában.

Nagy esőzéseket követő vízbetörések, beázások következtében a lakásban található szőnyegek, bútorok, a garázsban tárolt babakocsi vagy gépjármű átázhat és az innen történő vízeltávolítás nem egyszerű feladat.

Nagy teljesítményű gépeinkkel ilyen esetben is segítségére lehetünk.

A vizet a kárpitozott bútorból, szőnyegből, autója kárpitjából eltávolítjuk és a megfelelő idejű száradást követően fertőtlenítő hatású szerrel ki is tisztítjuk.

(Nem pincék vagy lakások szivattyúval történő víztelenítése! Kizárólag elázott bútorokból, autókból, babakocsikból, szőnyegekből vízeltávolítás, tisztítás) Kérje egyedi árajánlatunkat!
Minimális rendelési érték: 20 000 Ft bruttó

Kérjen most ajánlatot!

Limuzin tisztítás

A bérelhető járművek belterének alapos kitisztítása időt és szakértelmet igénylő feladat. Speciális, nagy teljesítményű gépeinkkel általános vagy rendezvények előtti és azt követő belső tisztításában is megrendelőink segítségére vagyunk.

A szennyeződést a kárpitozott ülésből, padlószőnyegből, mennyezeti kárpitból - igény esetén - fertőtlenítő hatású szerrel ki is tisztítjuk. Nem csak textil, de bőr ülések szakszerű tisztítását és ápolását is vállaljuk.

A munkát az ön telephelyén vagy más előre egyeztetett helyszínen végezzük el. Ehhez csupán áram- és vízvételi lehetőségre van szükségünk. Limuzin és autókölcsönzők, flottakezelők számára mennyiségi kedvezmény.

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Minimális rendelési érték: 20 000 Ft bruttó