Probiotikus kárpittisztítás

Bármilyen kárpitozott bútor, szőnyeg, matrac tisztítása probiotikus kárpittisztító szerrel, a hosszabban tartó tisztaságért és mérgezőanyag-mentes környezetért.

Cégünk elsőként és egyedüliként az Amerikai Genesis Biosciences által hosszas kutatómunkával kifejlesztett probiotikus kárpittisztító szerét használva, a szó szoros értelmében vett valódi bioszerrel is el tudja végezni Önnél a tisztítást.

A Genesis Biosciences több „Fenntarthatósági termék” és „Technológia és Innováció” díj nyertese.

Termékeik többszörösen tesztelt, biztonságosan alkalmazható, szerte a világon kipróbált és közkedvelt termékek.

A szennyeződés hatékony eltávolítása érdekében speciálisan tisztítási célra válogatott jótékony baktériumokat (un. probiotikumokat) alkalmazunk, amelyek eco-benign® szerével kombinálva kiválóan alkalmasak a szerves anyagok széles körének kíméletes, de hatékony lebontására, így a szőnyegek és a szövetek kíméletesen, károsodás nélkül tisztíthatók.

Az eco-benign® baktériumok jelenléte a termékekben még a tisztítást követően is hosszú távú tisztaságot és szagmentességet biztosít

Miért ajánljuk Önnek is?

A probiotikumok barátságos baktériumok.

(Csak az emberben élő, jótékony hatású bélbaktériumok száma tízszer több mint a saját sejtjeink száma és elérheti akár a 2 kg-os súlyt is.)

A legtöbb ember azonban csak annyit tud, hogy a baktériumok olyan rossz csírák, amelyeket meg kell ölni, de a valóságban a baktériumok feltétlenül szükségesek a jó egészségi állapotunkhoz és a természet egyensúlyának részét képezik.

Baktériumokat használtak az olajfolt tisztításában a Mexikói-öbölben lévő Deepwater Horizon olajfúró katasztrófájánál, amely a mikroorganizmusok tisztítóhatásának felfedezéséhez vezetett.

A hagyományos tisztítószerekre vonatkozó hirdetésekben láthatjuk, hogy bizonyos - bár mérgező - tisztítószerek elpusztítják a baktériumok 99,9% -át.

Miért nem ez a jobb?

Ennek az az oka, hogy ezek a tisztítószerek megölik az összes baktériumot, a jó és a rosszat válogatás nélkül egyaránt, így a baktériumok közötti túlélésért folytatott versenyben az agresszívabb, és környezetre, emberre, állatra káros baktériumok tudnak újra, gyorsabban és jobban elszaporodni.

Ha probiotikumok használunk tisztításhoz, akkor nagy mennyiségben a barátságos baktériumok kerülnek túlsúlyba, a rossz csírák nem tudnak versenyezni és lényegében elpusztulnak, pontosan a természet szándékai szerint.

Mi történik a termékben lévő hasznos baktériumokkal?

A baktériumok a felhordás után a felületen maradnak, a tisztítás befejezése után is sokáig dolgozni fognak és a szennyeződéseket lebontják. Csak akkor állnak le, amikor az összes élelmiszer elfogyott, vagyis a terület tiszta.

Igaz, hogy a Purissimo által alkalmazott technológia és probiotikus szerek megóvják az Ön bútorait, szőnyegeit?

A hagyományos mélytisztítás sok esetben agresszív szereket, súrolást, extrém nagynyomású berendezést vagy gőztisztítást igényel. Mindezek a folyamatok kopást okoznak, károsíthatják a felületet, és valójában inkább elősegítik a gyors újraszennyeződést. A Purissimo által alkalmazott szer professzionális baktériumai lebontják a szennyeződéseket, így könnyebb eltávolítani azokat enyhe mechanikai behatással is, ezért kevésbé súrolják a felületet, a bútor, matrac, szőnyeg nem károsodik, nem marad vissza allergizáló tisztítószer sem.

Mennyire biztonságos ez a módszer?

A Purissimo által felhasznált Evogen Professional termékeiben lévő hasznos baktériumok mindegyike a természetben is megtalálható, amelyek a legrégebben ismertek és kockázatmentesek. A 2000/54 / EK EU irányelv és a kapcsolódó jogszabályok szerint, valamint az Egyesült Államokban is ez Safe As Safe (GRAS) fajnak minősül.


Kérjen most ajánlatot!

Áraink

Munkadíj

A PROBIOTIKUS SZERREL VÉGZETT TISZTÍTÁST MATRACRA, KÁRPITOZOTT BÚTORRA, SZŐNYEGRE IS KÉRHETI, AMI EGYEDI DÍJSZABÁSÚ.

ÁRAINKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON VAGY E-MAIL-BEN!

Kiszállási díj ​
Budapest területén 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes
Budapest városhatárán kívül, oda-vissza út (a megrendelési nagyság függvényében változhat, így azt az árajánlatban határozzuk meg)
Parkolási övezetekben a parkolásért nem számítunk fel külön díjat.
Áraink bruttó árak és Forintban értendőek.
Minimális rendelési érték: 20 000 Ft bruttó