-
-
-

Ha Ön is azt szereti, hogy a bútor, szőnyeg, matrac, autókárpit teljesen tiszta, folt és élősködőmentes, jó helyen jár. Mi tudjuk a megoldást!

Rólunk

Vállalkozásunk specialitása a foltoknak, nehezen eltávolítható vagy kényes helyen lévő szennyeződéseknek az eltüntetése, amelyekkel Ön is találkozott már a lakásában, irodájában vagy a gyermekszobában, hálószobában és az autójában.

Szőnyeg, matrac, bútor és autókárpit tisztítás


Egy makacs folt nem csak esztétikailag kellemetlen látvány. Ennek eltávolítása megkísérelhető házilag, hiszen számtalan vegyi anyag és kölcsönözhető gép áll a rendelkezésünkre. Azonban az esetek zömében ezek nem olyan hatékonyak, mint a reklámban. Nem tűnik el a folt. Halványul, de megmarad és nagyobbá válik. A házilag használt tisztítószer feloldja ugyan a szennyeződést, de megfelelő gép nélkül a kárpitban marad a piszokkal együtt és még allergiás reakciót is okozhat. A kölcsönzött gépekkel való munka, megfelelő gyakorlat nélkül szintén túlzott áztatást és napokig tartó száradást vagy gyenge hatásfokú tisztítást eredményeznek.

Ezen felül rengeteg energiát és még több pénzt emészthet fel a sok próbálkozás, amíg nem marad más hátra, mint a szeretett bútordarab egy megfelelő takaróval történő elrejtése vagy cseréje.

Természetesen a munka során a mi feladatunk nem csak a folt eltüntetése, hanem az egész bútor, szőnyeg, matrac tisztítása, hiszen így lesz kedvence, autóbelsője az Ön tökéletes megelégedésére makulátlanul tiszta, újra kellemes tapintású és jó illatú.

Rólunk

Szolgáltatások

Szőnyeg, matrac, bútor és autókárpit tisztítás!

Telefonos vagy e-mail-es elérhetőségeinken keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül garantáltan választ kap, mind az árakat, mind a munka elvégzésének időpontját illetően. Minél több információt oszt meg velünk a tisztítandó kárpitról, annál pontosabban tudjuk meghatározni az árat és tisztításhoz szükséges időtartamot.

Új szolgáltatásunk: a vízkár utáni vízeltávolítás, tisztítás. Részletekért írjon e-mailt vagy hívjon bennünket!

Szolgáltatások

Egy jó tanács:

Amennyiben bármilyen ok miatt folt kerül a kárpitra, ne próbálja meg semmilyen szerrel annak eltávolítását vagy a szag megszüntetését, mert visszafordíthatatlan foltot vagy anyagkárosodást okozhat.

A javaslatunk, hogy tiszta nedves (nem csepegő) szivaccsal távolítson el annyi foltot, „szagot” amennyit a kárpit eláztatása nélkül lehet, a többit bízza ránk!

Munkáinkból

Referencia munkáink száma szinte végtelen, rengeteg megbízást teljesítünk határidőre a megrendelőink igényei szerint.